menu close menu
Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for März 2018

Calendar Month Navigation

Montag Dienstag Mittwoch Donnerstag Freitag Samstag Sonntag
26
27
28
1

Fillon Seminari në kohën e Kreshmëve; Vendi në St. Michael në Luzern prej orës 18.30.

2

Udha e kryqes dhe mesha në Littau në ora 19.30.

3

Seminari vazhdon në Luzern St. Michael prej orës 18.00.

4
5
6
7
8
9

Udha e kryqes në Littau në ora 19.30.

10
11
12
13
14
15
16

Udha e kryqes në Littau në ora 19.30.

17
18
19
20

E martja e 1 e Shna Ndout; Vendi Littau në ora 19:30.

21
22

Rrëfimet për Pashkë në Willisau prej orës 19.00.

23

Udha e kryqes në Littau në ora 19.30.

24
25
26
27

E martja e 2 e Shna Ndout; Vendi Littau në ora 19:30.

28
29

E Entja e Madhe St. Michael në ora 20.00.

30

E Premtja e Madhe St. Michael Kirche në ora 18.00.

31

E Shtuna e Madhe, ritet dhe mesha në St. Michael 21.00. Pas meshe bekimi i bukës së Pashkëve.

1
+ Export Events