menu close menu

Dita e Nënës

 14.05. Motrat së bashku me gratë e forumit “ Zoja e Këshillit të Mirë” pranë Misionit në Luzern, organizuan festën e ditës së Nënës, ku, si për çdo vit në këtë ditë tradicionale, morën pjesë një numër i madh i grave. Përveç gjithë atmosferës festive, me këtë rast ishte darka e organizuar për të cilën u përkujdesën dy vullnetarët e devotshëm, z.Alfred Boçaj dhe Shtjefën Spaqi, të cilët i falënderojmë.

dita-e-nenes