menu close menu

Fillimi i vitit të ri shkollor

28.08. Në Emmenbrücke, me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, u bë bekimi i fëmijëve dhe i mjeteve të tyre shkollore. Në mbarim të meshës, fëmijëve iu dhurua nga një libër i së Lumes Nënë Tereza e cila një javë më pas do te shpallet shenjte. Libri për fëmijë ishte dhuratë nga Shoqata Humanitare Nënë Tereza në Luzern.

SONY DSC