menu close menu

11.06.17 – Festa e Kungimit të parë në Emmenbrücke


Për fëmijët të cilët e kanë marrë kungimin e parë në famullitë zvicerane, organizuam si çdo vit festën e Kungimit të parë, në mënyrë që t’i falënderojmë dhe urojmë për pjesëmarrjen në katekizëm edhe pranë Misionit tonë. Pas meshës është organizuar dreka për të gjithë fëmijët e katekizmit dhe prindërit e tyre në St. Michael.