menu close menu

13.05.17 Ndarja e sakramentit të krezmimit 33 kandidatëve në Emmenbrücke.


Meshën në orën 12.00 e udhëhoqi Mons. Dodë Gjergji, ipeshkvi ynë, në bashkëmeshim me don Marjan Demaj, don Albert Demaj dhe don Agimin. Pjesëmarrja e besimtarëve ishte e mirë. Me këtë rast Mons. Doda e dha porosinë e vet të rastit duke nxitur kandidatët që të gëzohen se kjo ditë e vulos Shpirtin Shenjt në jetën e tyre dhe t’i qëndrojnë besnik  Krishtit.