menu close menu

14.05.17 – Festa e Nënës, në St. Michael në Luzern.


Si për çdo vit, morën pjesë rreth 150 gra, të cilat në pjesën argëtuese i shoqëroi këngëtarja e mirënjohur Irma Libohova me këngë të bukura dhe me një entuziazëm që për të gjithë ishte një kënaqësi e veçantë. Forumi i grave “Nëna e Këshillit të Mirë” kishte përgatitur me shumë gëzim ëmbëlsira të ndryshme, ndërsa drekën për këtë rast e kanë përgatitur Alfred Boçaj dhe Shtjefën Spaqi.