menu close menu

29-30.04.2017- Shëtitje e Korit në Venezia-Padovë-Milano


Në fund të prillit, Kori i Misionit organizoj një shëtitje vjetore të cilën padyshim e meritojnë. Kësaj radhe vizituam Venedikun, pastaj Shenjtëroren e Shna Ndout në Padovë dhe Milanon. Duke i falënderuar për angazhimin e tyre në këndim e lexim gjatë meshëve, edhe me këtë rast, ftojmë anëtarë të rinj që t’i bashkëngjiten Korit dhe së bashku t’i këndojmë lavde Zotit.