menu close menu

30.05.17 – E martja e Shna Ndout dhe Apero


Pas meshës në Littau ishte apero për të gjithë besimtarët e pranishëm dhe bashkëpunëtorë të ftuar nga famullia në Littau. Forumi i grave ishte në krye të organizimit me shumë gra të cilat kanë përgatitur edhe kësaj radhe ushqime tradicionale. Si për çdo të marte, edhe sot ishte bekimi i fëmijëve dhe të gjithë të pranishmëve.