menu close menu

Galeria 2012

KRISHTLINDJA 2012 FESTA FAMILJARE

| Kommentare deaktiviert für KRISHTLINDJA 2012 FESTA FAMILJARE

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

KRISHTLINDJA 2012 MESHA NË GOLDAU DHE SURSEE

| Kommentare deaktiviert für KRISHTLINDJA 2012 MESHA NË GOLDAU DHE SURSEE

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

KRISHTILINDJA 2012 MESHA E NATËS

| Kommentare deaktiviert für KRISHTILINDJA 2012 MESHA E NATËS

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

TAKIMI ME MINISTRAANTËT TANË

| Kommentare deaktiviert für TAKIMI ME MINISTRAANTËT TANË

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

8 dhjetor DARKA ME KËSHILLIN DHE NDIHMËSIT PËR 20 VJETORIN

| Kommentare deaktiviert für 8 dhjetor DARKA ME KËSHILLIN DHE NDIHMËSIT PËR 20 VJETORIN

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

20 Vjetori i Misionit

| Kommentare deaktiviert für 20 Vjetori i Misionit

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

14 TETOR 2012 MESHA NË LUZERN DHE DREKA (DON SHAN ZEFI)

| Kommentare deaktiviert für 14 TETOR 2012 MESHA NË LUZERN DHE DREKA (DON SHAN ZEFI)

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Rrëshajët – Mons. Hil Kabashi Mesha në Luzern 2012

| Kommentare deaktiviert für Rrëshajët – Mons. Hil Kabashi Mesha në Luzern 2012

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Krezmimi 2012

| Kommentare deaktiviert für Krezmimi 2012

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

LOURDES 2012

| Kommentare deaktiviert für LOURDES 2012

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Dita e Nënës

| Kommentare deaktiviert für Dita e Nënës

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Lutja e Rruzarës në Römerswil

| Kommentare deaktiviert für Lutja e Rruzarës në Römerswil

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more