menu close menu

Galeria 2013

Dita e festës së Nënave 2013

| Kommentare deaktiviert für Dita e festës së Nënave 2013
read more

Festa me fëmijët e Kungimit parë 2013, Emmenbrücke

| Kommentare deaktiviert für Festa me fëmijët e Kungimit parë 2013, Emmenbrücke
read more

Takimi i vajzave-Rrëshajët

| Kommentare deaktiviert für Takimi i vajzave-Rrëshajët
read more

Zoja e Këshilit të Mirë

| Kommentare deaktiviert für Zoja e Këshilit të Mirë
read more

Shtegtimi në Lourdes 2013

| Kommentare deaktiviert für Shtegtimi në Lourdes 2013

“ template=“default“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Përgatitjet për kunorë kishtare

| Kommentare deaktiviert für Përgatitjet për kunorë kishtare
read more

Festa familjare për Pashkë

| Kommentare deaktiviert für Festa familjare për Pashkë
read more

Dita e Pashkëve Goldau dhe Sursee

| Kommentare deaktiviert für Dita e Pashkëve Goldau dhe Sursee
read more

E Shtuna e Madhe

| Kommentare deaktiviert für E Shtuna e Madhe
read more

E Premtja e Madhe

| Kommentare deaktiviert für E Premtja e Madhe
read more

E Enjta e Madhe

| Kommentare deaktiviert für E Enjta e Madhe
read more

Diela e Larit

| Kommentare deaktiviert für Diela e Larit
read more