menu close menu

Galeria 2014

E martja 13 e Shna Ndout, Littau

| Kommentare deaktiviert für E martja 13 e Shna Ndout, Littau
read more

Shtegtim në Sachseln – Bruder Klaus

| Kommentare deaktiviert für Shtegtim në Sachseln – Bruder Klaus
read more

Mesha-Dreka Luzern 31 gusht 2014

| Kommentare deaktiviert für Mesha-Dreka Luzern 31 gusht 2014
read more

Festa e së Lumes Nënë Tereza

| Kommentare deaktiviert für Festa e së Lumes Nënë Tereza
read more

Takimi dhe darka me fëmijët që vijojnë mësimin e fesë – 14 dhjetor 2014

| Kommentare deaktiviert für Takimi dhe darka me fëmijët që vijojnë mësimin e fesë – 14 dhjetor 2014
read more

Vizita e Papës në Shqipëri

| Kommentare deaktiviert für Vizita e Papës në Shqipëri
read more

Dita e Popujve Dagmeresellen 8 nëntor 2014

| Kommentare deaktiviert für Dita e Popujve Dagmeresellen 8 nëntor 2014
read more

Festa e Shën Nikollës në Sursee 7 dhjetor 2014

| Kommentare deaktiviert für Festa e Shën Nikollës në Sursee 7 dhjetor 2014
read more

Dita e Popujve St. Michael Luzern 9 nëntor 2014

| Kommentare deaktiviert für Dita e Popujve St. Michael Luzern 9 nëntor 2014
read more

Me ministrantët në Europapark

| Kommentare deaktiviert für Me ministrantët në Europapark
read more

Takimi dhe darka me qiftet martesore të kurorëzuar 2014 Mesha në Sursee – 16 dhjetor 2014

| Kommentare deaktiviert für Takimi dhe darka me qiftet martesore të kurorëzuar 2014 Mesha në Sursee – 16 dhjetor 2014
read more

Mariastein 8 dhjetor 2014

| Kommentare deaktiviert für Mariastein 8 dhjetor 2014
read more