menu close menu

Galeria 2014

Takimi dhe darka me lexuesit dhe ndihmësit për kungim të besimtarëve, 19 tetor 2014

| Kommentare deaktiviert für Takimi dhe darka me lexuesit dhe ndihmësit për kungim të besimtarëve, 19 tetor 2014
read more

Takim me Këshillin dhe përcjellësit në bekime të shtëpive

| Kommentare deaktiviert für Takim me Këshillin dhe përcjellësit në bekime të shtëpive
read more

Meshet e agimit në Luzern 2, 9 dhe 16 dhjetor 2014

| Kommentare deaktiviert für Meshet e agimit në Luzern 2, 9 dhe 16 dhjetor 2014
read more

Nata e Krishtlindjes 2014 Emmenbrücke

| Kommentare deaktiviert für Nata e Krishtlindjes 2014 Emmenbrücke
read more

Dita e Krishtlindjes Goldau Sursee 2014

| Kommentare deaktiviert für Dita e Krishtlindjes Goldau Sursee 2014
read more

Krishtlindja 2014 Festa familjare

| Kommentare deaktiviert für Krishtlindja 2014 Festa familjare
read more