Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/www/web310/html/misioni-lu.ch/wps/wp-content/plugins/flowplayer5/frontend/class-flowplayer5-styles-scripts.php on line 41

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/www/web310/html/misioni-lu.ch/wps/wp-content/plugins/flowplayer5/frontend/class-flowplayer5-styles-scripts.php on line 41
menu close menu

Galeria 2015

KRISHTLINDJA DHE FESTA FAMILJARE 2015

| Kommentare deaktiviert für KRISHTLINDJA DHE FESTA FAMILJARE 2015
read more

Mësim besimi dhe darka me fëmijët në Luzern 12 dhjetor 2015

| Kommentare deaktiviert für Mësim besimi dhe darka me fëmijët në Luzern 12 dhjetor 2015
read more

Meshët rorate në Luzern 1, 8 dhe 15 dhjetor 2015

| Kommentare deaktiviert für Meshët rorate në Luzern 1, 8 dhe 15 dhjetor 2015
read more

Takimi shpirtëror i grave – Koha e Ardhjes 8 dhjetor 2015

| Kommentare deaktiviert für Takimi shpirtëror i grave – Koha e Ardhjes 8 dhjetor 2015
read more

Shën Kolli mesha në Zug dhe Sursee 6 dhjetor 2015

| Kommentare deaktiviert für Shën Kolli mesha në Zug dhe Sursee 6 dhjetor 2015
read more

Mesha ne Sion, 31 tetor 2015

| Kommentare deaktiviert für Mesha ne Sion, 31 tetor 2015
read more

Takim shpirteror me grate tetor 2015

| Kommentare deaktiviert für Takim shpirteror me grate tetor 2015
read more

Shen Mihilli 2015 – Mesha e perbashket me zvicran

| Kommentare deaktiviert für Shen Mihilli 2015 – Mesha e perbashket me zvicran
read more

Festa e se Lumes Nenes Tereze

| Kommentare deaktiviert für Festa e se Lumes Nenes Tereze
read more

Fillimi i vitit te ri shkollor

| Kommentare deaktiviert für Fillimi i vitit te ri shkollor
read more

Mesha ne Flüeli Bruder Klaus

| Kommentare deaktiviert für Mesha ne Flüeli Bruder Klaus
read more

Dita e Zemres se Krishtit – Mesha ne Luzern

| Kommentare deaktiviert für Dita e Zemres se Krishtit – Mesha ne Luzern
read more