Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/www/web310/html/misioni-lu.ch/wps/wp-content/plugins/flowplayer5/frontend/class-flowplayer5-styles-scripts.php on line 41

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/www/web310/html/misioni-lu.ch/wps/wp-content/plugins/flowplayer5/frontend/class-flowplayer5-styles-scripts.php on line 41
menu close menu

Galeria 2016

Festa familjare per Krishtlindje 2016

| Kommentare deaktiviert für Festa familjare per Krishtlindje 2016

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Dita e Krishtlindjes 2016

| Kommentare deaktiviert für Dita e Krishtlindjes 2016

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Nata Krishtlindjes 2016

| Kommentare deaktiviert für Nata Krishtlindjes 2016

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

E diela IV e ardhjes – Kandidatët për krezmim

| Kommentare deaktiviert für E diela IV e ardhjes – Kandidatët për krezmim

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

E diela III e Ardhjes – me të moshuarit

| Kommentare deaktiviert für E diela III e Ardhjes – me të moshuarit

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

E diela II e Ardhjes – fëmijët dhe Shën Kolli

| Kommentare deaktiviert für E diela II e Ardhjes – fëmijët dhe Shën Kolli

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Akademia Shenjtërimi i Nënë Terezës

| Kommentare deaktiviert für Akademia Shenjtërimi i Nënë Terezës

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Takim shpirtëror i grave – E kremtja e Zojës së Papërlyer

| Kommentare deaktiviert für Takim shpirtëror i grave – E kremtja e Zojës së Papërlyer

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Takimi dhe darka me fëmijë dhe prindërit e tyre

| Kommentare deaktiviert für Takimi dhe darka me fëmijë dhe prindërit e tyre

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

E diela parë e Ardhjes

| Kommentare deaktiviert für E diela parë e Ardhjes

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“]

read more

Darka me Këshillin Përcjellësit në bekime dhe Korin

| Kommentare deaktiviert für Darka me Këshillin Përcjellësit në bekime dhe Korin

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“]

read more

Krishti Mbret – Meshë falënderimi për Martirët Shqiptarë

| Kommentare deaktiviert für Krishti Mbret – Meshë falënderimi për Martirët Shqiptarë

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“]

read more