menu close menu

Galeria 2016

Darka me qiftet martesore 2016

| Kommentare deaktiviert für Darka me qiftet martesore 2016

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“]

read more

Mesha e falënderimit në Emmenbrücke – Shenjtërimi i Nënë Terezës

| Kommentare deaktiviert für Mesha e falënderimit në Emmenbrücke – Shenjtërimi i Nënë Terezës
read more

Romë – Shenjtërimi i Nënë Terezës

| Kommentare deaktiviert für Romë – Shenjtërimi i Nënë Terezës
read more

Viti i ri shkollor – Bekimi i fëmijëve dhe mjeteve shkollore

| Kommentare deaktiviert für Viti i ri shkollor – Bekimi i fëmijëve dhe mjeteve shkollore
read more

Shtegtimi në Flüeli-Ranft

| Kommentare deaktiviert für Shtegtimi në Flüeli-Ranft
read more

Festa e Kungimit të parë

| Kommentare deaktiviert für Festa e Kungimit të parë
read more

E marta e 13 e Shna Ndout

| Kommentare deaktiviert für E marta e 13 e Shna Ndout
read more

Krezmimi në Emmenbrücke 2016

| Kommentare deaktiviert für Krezmimi në Emmenbrücke 2016
read more

Dita e Nënës 14 maj 2016

| Kommentare deaktiviert für Dita e Nënës 14 maj 2016
read more

Zoja e Këshillit të Mirë 26 prill 16

| Kommentare deaktiviert für Zoja e Këshillit të Mirë 26 prill 16
read more

Takim shpirtëror i grave në Stuttgart 2016

read more

Udha e kryqit në Einsiedeln 2016

| Kommentare deaktiviert für Udha e kryqit në Einsiedeln 2016
read more