menu close menu

Galeria 2017

Dita e Krishtlindjes ne Sursee dhe festa familjare

| Kommentare deaktiviert für Dita e Krishtlindjes ne Sursee dhe festa familjare

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Nata e Krishtlindjes Emmenbrücke

| Kommentare deaktiviert für Nata e Krishtlindjes Emmenbrücke

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

E diela 2 e Ardhjes Pagezimi fam. Bajraj

| Kommentare deaktiviert für E diela 2 e Ardhjes Pagezimi fam. Bajraj

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Festa e Shen Kollit

| Kommentare deaktiviert für Festa e Shen Kollit

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Rorate 2017

| Kommentare deaktiviert für Rorate 2017

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

25 Vjetori i Misionit

| Kommentare deaktiviert für 25 Vjetori i Misionit

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Vjetori Shenjtërimi i N. Terezës

| Kommentare deaktiviert für Vjetori Shenjtërimi i N. Terezës

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Fillimi i vitit të ri shkollor

| Kommentare deaktiviert für Fillimi i vitit të ri shkollor

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Shtegtimi këmbë në Flueli Ranft 2017

| Kommentare deaktiviert für Shtegtimi këmbë në Flueli Ranft 2017

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Zoja e Këshillit të Mirë 2017

| Kommentare deaktiviert für Zoja e Këshillit të Mirë 2017

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Grill festa me Keshillin dhe Korin 10 qershor 2017

| Kommentare deaktiviert für Grill festa me Keshillin dhe Korin 10 qershor 2017

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Festa e Kungimit te pare 2017

| Kommentare deaktiviert für Festa e Kungimit te pare 2017

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more