Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/www/web310/html/misioni-lu.ch/wps/wp-content/plugins/flowplayer5/frontend/class-flowplayer5-styles-scripts.php on line 41

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/www/web310/html/misioni-lu.ch/wps/wp-content/plugins/flowplayer5/frontend/class-flowplayer5-styles-scripts.php on line 41
menu close menu

Galeria 2018

foto te ndryyshme

| Kommentare deaktiviert für foto te ndryyshme

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Nga bekimi i shtëpive dhe festa Shen Vlashit 2018

| Kommentare deaktiviert für Nga bekimi i shtëpive dhe festa Shen Vlashit 2018

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Takimi i vajzave ne Sirnach 17.02.2018

| Kommentare deaktiviert für Takimi i vajzave ne Sirnach 17.02.2018

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Përtëritja shpirtërore kreshmore 2018

| Kommentare deaktiviert für Përtëritja shpirtërore kreshmore 2018

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

E diela e Larit në Emmenbrücke dhe Giornico

| Kommentare deaktiviert für E diela e Larit në Emmenbrücke dhe Giornico

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

E Enjta e Madhe

| Kommentare deaktiviert für E Enjta e Madhe

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

E Premtja e Madhe

| Kommentare deaktiviert für E Premtja e Madhe

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

E Shtuna e Madhe

| Kommentare deaktiviert für E Shtuna e Madhe

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

E diela e Pashkëve

| Kommentare deaktiviert für E diela e Pashkëve

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Zoja e Keshillit te Mire

| Kommentare deaktiviert für Zoja e Keshillit te Mire

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Takim i grave Luzern Sirnach

| Kommentare deaktiviert für Takim i grave Luzern Sirnach

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]  

read more

Festa e Korpit të Krishtit në Littau

| Kommentare deaktiviert für Festa e Korpit të Krishtit në Littau

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more