menu close menu

Galeria 2018

E martja e 13 e Shna Ndout

| Kommentare deaktiviert für E martja e 13 e Shna Ndout

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Shtegtimi ne Lurd 2018

| Kommentare deaktiviert für Shtegtimi ne Lurd 2018

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Lutja e rruzares në Römerswil

| Kommentare deaktiviert für Lutja e rruzares në Römerswil

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

KREZMIMI 2018

| Kommentare deaktiviert für KREZMIMI 2018

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Takimi i Koreve ne Emmen

| Kommentare deaktiviert für Takimi i Koreve ne Emmen

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Shtegtimi kembe Luzern Einsiedeln

| Kommentare deaktiviert für Shtegtimi kembe Luzern Einsiedeln

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Shtegtimi kembe Luzern Flüeli Ranft

| Kommentare deaktiviert für Shtegtimi kembe Luzern Flüeli Ranft

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Bekimi i makinave para pushimeve verore

| Kommentare deaktiviert für Bekimi i makinave para pushimeve verore

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Fillimi i vitit të ri shkollor

| Kommentare deaktiviert für Fillimi i vitit të ri shkollor

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Përshëndetja e Korit me M. Mrikë

| Kommentare deaktiviert für Përshëndetja e Korit me M. Mrikë

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Mesha dhe dreka ne St. Michael 09.09.2018

| Kommentare deaktiviert für Mesha dhe dreka ne St. Michael 09.09.2018

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Takimi i Koreve ne Luzern 22 shtator 2018

| Kommentare deaktiviert für Takimi i Koreve ne Luzern 22 shtator 2018

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more