menu close menu
Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Events for April 2018

Calendar Month Navigation

Montag Dienstag Mittwoch Donnerstag Freitag Samstag Sonntag
26
27

E martja e 2 e Shna Ndout; Vendi Littau në ora 19:30.

28
29

E Entja e Madhe St. Michael në ora 20.00.

30

E Premtja e Madhe St. Michael Kirche në ora 18.00.

31

E Shtuna e Madhe, ritet dhe mesha në St. Michael 21.00. Pas meshe bekimi i bukës së Pashkëve.

1
2
3

E martja e 3 e Shna Ndout; Vendi Littau në ora 19:30.

4
5
6

E premtja e parë e muajit, adhurimi dhe mundësia për rrëfim në St. Michael 18.30, pastaj mesha e shenjtë

7
8
9
10

E martja e 4 e Shna Ndout; Vendi Littau në ora 19:30.

11
12
13
14

Takimi i grave St. Michael Luzern prej orës 10.00.

15
16
17

E martja e 5 e Shna Ndout; Vendi Littau në ora 19:30.

18
19
20
21
22
23
24

E martja e 6 e Shna Ndout; Vendi St. Michael Luzern në ora 19:30.

25
26
27
28
29
30
1

E martja e 7 e Shna Ndout; Vendi Littau në ora 19:30.

2
3
4

E premtja e parë e muajit, adhurimi dhe mundësia për rrëfim në St. Michael 18.30, pastaj mesha e shenjtë

5
6
+ Export Events