Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/www/web310/html/misioni-lu.ch/wps/wp-content/plugins/flowplayer5/frontend/class-flowplayer5-styles-scripts.php on line 41

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/www/web310/html/misioni-lu.ch/wps/wp-content/plugins/flowplayer5/frontend/class-flowplayer5-styles-scripts.php on line 41
menu close menu

Galeria 2011

Festa familjare për Krishtlindje

| Kommentare deaktiviert für Festa familjare për Krishtlindje

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Krishtlindjet 2011

| Kommentare deaktiviert für Krishtlindjet 2011

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

25 Festa e Shën Nikollës

| Kommentare deaktiviert für 25 Festa e Shën Nikollës

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Festa e Shën Nikollës

| Kommentare deaktiviert für Festa e Shën Nikollës

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Mesha përkujtimore për Don Tomë Gjugjen dhe M. Simona

| Kommentare deaktiviert für Mesha përkujtimore për Don Tomë Gjugjen dhe M. Simona

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Ipeshkvi Dodë Gjergji në vizitë Misionit

| Kommentare deaktiviert für Ipeshkvi Dodë Gjergji në vizitë Misionit

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Beatifikimi i martireve të Drines – Sarajevë

| Kommentare deaktiviert für Beatifikimi i martireve të Drines – Sarajevë

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Takim shpirtëror me gratë

| Kommentare deaktiviert für Takim shpirtëror me gratë

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Shtegtimi në Padovë 13 qershor 2011

| Kommentare deaktiviert für Shtegtimi në Padovë 13 qershor 2011

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Shetitje me bashkëpunëtorët e famullisë St. Michael

| Kommentare deaktiviert für Shetitje me bashkëpunëtorët e famullisë St. Michael

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

E martja e 13 e Shna Ndout – Luzern

| Kommentare deaktiviert für E martja e 13 e Shna Ndout – Luzern

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more

Rrëshajët 2011

| Kommentare deaktiviert für Rrëshajët 2011

“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

read more